VLAD PASCU, ȘOFERUL DROGAT CARE A UCIS DOI TINERI LA 2 MAI, RĂMÂNE ÎN AREST PREVENTIV DUPĂ RESPINGEREA UNEI NOI CERERI DE AREST LA DOMICILIU

Judecătoria Mangalia a respins marți, 1 octombrie 2024, o nouă cerere formulată de Vlad Pascu, șoferul care a provocat accidentul tragic de la 2 Mai în 2023, solicitând înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Pascu, care nu are antecedente penale, este cercetat în stare de arest preventiv pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată la Tribunalul Constanța în termen de 48 de ore de la comunicare. Aceasta este doar una dintre multiplele cereri similare formulate de Pascu în ultimele luni, toate fiind respinse de Judecătoria Mangalia.

Accidentul a avut loc în data de 19 august 2023, în jurul orei 5:25, în apropiere de 2 Mai, când Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de pietoni, provocând decesul a doi tineri și rănirea altor trei. Șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de polițiști în Vama Veche. Anchetatorii au stabilit că acesta se afla sub influența mai multor substanțe interzise, printre care cocaină, amfetamină și metamfetamină.

În luna octombrie 2023, Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. El se află în arest preventiv din 20 august 2023, măsură care a fost reînnoită de mai multe ori până în prezent.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri