RAREȘ BOGDAN, JUCĂTOR PROFESIONIST DE GOLF, CRITICĂ AMENAJAREA DE LA VILA NEPTUN: „N-ARE NICIO LEGĂTURĂ CU UN TEREN DE GOLF”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că amenajarea de la vila de protocol Neptun a președintelui Klaus Iohannis nu poate fi considerată un teren de golf, ci doar „o pajiște cu 3 găuri”. Bogdan, care se declară un jucător profesionist de golf, susține că o astfel de amenajare nu reprezintă un lux și că și el și-ar putea permite să realizeze ceva similar.

Declarațiile vin în contextul în care G4Media a scris recent că grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf. Conform imaginilor surprinse de publicație, trei găuri de golf sunt amenajate în jurul lacului din fața Vilei Nufărul, construită în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu și utilizată ulterior de președinții României.

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că nu are cunoștință despre vreo amenajare specială la vila de protocol a președintelui și a adăugat că nu crede că șeful RAPPS (Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat) s-a gândit să facă un teren de golf fără să i se ceară acest lucru.

Rareș Bogdan a subliniat diferența dintre ceea ce el consideră a fi un adevărat teren de golf și amenajarea de la vila prezidențială, declarând: „Nu poți să spui că e o pajiște lângă un lac cu trei găuri făcute, că și-a făcut cineva teren de golf. Eu sunt un jucător de golf foarte bun. Am fost pe multe terenuri de golf din lumea asta. N-are nicio legătură cu un teren de golf. E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu.”

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri