BĂTRÂN DIN DOLJ, ARESTAT DUPĂ CE A AMENINȚAT O FEMEIE, A INCENDIAT O FIRMĂ ȘI A AGRESAT DOI BĂRBAȚI

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din comuna Negoi, județul Dolj, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind acuzat de o serie de fapte violente și infracțiuni. Incidentele au avut loc în perioada 1-2 octombrie 2024.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, pe data de 1 octombrie, în jurul orei 08:51, poliția a fost sesizată de un bărbat de 40 de ani din aceeași comună cu privire la izbucnirea unui incendiu la o societate comercială locală. În urma investigațiilor, s-a constatat că, după un conflict spontan, bătrânul a amenințat o femeie de 49 de ani și a aruncat o substanță inflamabilă pe ușa de acces a firmei, provocând incendiul și extinderea flăcărilor la o ladă frigorifică.

Pe lângă acest incident, anchetatorii au descoperit că, în noaptea precedentă, bărbatul a furat o căruță de lemne de la poarta unei gospodării din comuna Bistreț. De asemenea, în dimineața zilei de marți, el a agresat doi bărbați cu vârste de 67 și 70 de ani pe o stradă din comuna Negoi.

După reținere, bărbatul a fost dus în arestul IPJ Dolj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești pentru stabilirea măsurilor preventive în continuare. Acesta este acuzat de furt, loviri sau alte violențe, amenințări și distrugere.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri