VICTORIE TEMPORARĂ PENTRU FRAȚII TATE: ȘAPTE MAȘINI DE LUX RECUPERATE, ÎNSĂ ANCHETA DIICOT CONTINUĂ

Frații Tate, influencerii britanici acuzați de proxenetism, trafic de persoane și viol, au obținut o victorie de etapă în dosarul în care sunt implicați. Miercuri, 2 octombrie 2024, aceștia și-au recuperat o parte din mașinile de lux puse sub sechestru de procurori.

Tristan Tate s-a prezentat personal la sediul Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) pentru a-și revendica bolidul în valoare de 4 milioane de euro. Cu toate acestea, fratele său, Andrew Tate, nu a putut să i se alăture, fiind în arest la domiciliu și neavând voie să părăsească vila din Voluntari.

Din cele 12 mașini și o motocicletă puse sub sechestru de procurori, în valoare totală de 4 milioane de euro, Tristan Tate a reușit să ridice doar șapte automobile, printre care un Maserati, patru Ferrari, un Lamborghini, trei Mercedes și o Lada. Pentru celelalte vehicule, documentele necesare nu au fost finalizate.

Frații Tate sunt acuzați de procurorii DIICOT că, începând cu anul 2015, alături de membrii grupării infracționale constituite în jurul lor, au recrutat 34 de femei pe care le-au obligat să producă materiale pornografice difuzate contra cost pe platforme specializate. Anchetatorii susțin că cei doi au folosit metoda „loverboy” și au profitat de starea de vulnerabilitate a victimelor pentru a le exploata sexual, obținând foloase materiale de peste 2,8 milioane de dolari americani și 887.000 de tokeni.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri