IONUȚ STROE ATACĂ DUR USR: „RIDICAREA VIZELOR PENTRU ROMÂNI ÎI USTURĂ PE «SALVATORII» DE OCAZIE”

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal (PNL), a lansat un atac dur la adresa Uniunii Salvați România (USR), acuzând partidul că încearcă să creeze scandaluri artificiale pe marginea unor realizări importante ale României, cum ar fi ridicarea vizelor pentru cetățenii români care călătoresc în Statele Unite.

Stroe a subliniat că acest succes reprezintă o victorie semnificativă pentru diplomația românească și un punct culminant al guvernării liberale. El consideră că reușita este rezultatul anilor de guvernare PNL și al unei politici externe conduse cu abilitate și tact, venind după deblocarea aderării României la spațiul Schengen.

Purtătorul de cuvânt al PNL a criticat USR pentru lipsa de direcție și incapacitatea de a prezenta realizări concrete în cele 8 luni de guvernare alături de PNL. Stroe a sugerat că USR ar fi putut face parte din această reușită dacă ar fi înțeles cum se guvernează o țară, dar, în opinia sa, partidul s-a „auto-detonat”.

De asemenea, Stroe l-a atacat pe europarlamentarul USR Dan Barna, pe care îl consideră „cel mai nesemnificativ europarlamentar român” și l-a acuzat că a dus partidul la un scor de doar 8% la ultimele alegeri, deși a fost cap de listă. Purtătorul de cuvânt al PNL a sugerat că, după ce „astfel de triste figuri vor fi trimise la pensie”, s-ar putea realiza o coaliție de dreapta în jurul PNL.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri