COPILĂ DE 11 ANI DIN NEAMŢ, OBLIGATĂ SĂ SE PROSTITUEZE DE TREI PERSOANE. A FOST RACOLATĂ PRIN METODA LOVERBOY

Un adolescent de 16 ani, o femeie de 33 de ani și un bărbat de 62 de ani sunt cercetați de procurorii DIICOT Neamț după ce băiatul ar fi recrutat, prin metoda loverboy, o fată de 11 ani, pe care a determinat-o să se prostitueze.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada februarie-aprilie 2024, inculpatul în vârstă de 16 ani, profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care se afla o victimă minoră (11 ani), a recrutat-o prin metoda loverboy și a transportat-o în diverse locații, determinând-o să întrețină relații sexuale contra cost cu mai mulți bărbați. Sumele de bani obținute de minoră au fost însușite integral de inculpat.

Ulterior, în intervalul mai-septembrie 2024, inculpata a racolat aceeași victimă minoră, pe care a adăpostit-o în apartamentul său, facilitându-i practicarea prostituției. Clienții au fost identificați prin publicarea de anunțuri pe un site de profil, iar sumele de bani astfel obținute de persoana vătămată au revenit aproape în integralitate inculpatei.

Din probele administrate în cursul urmăririi penale a mai rezultat că, în perioada martie-septembrie 2024, inculpatul în vârstă de 62 de ani a întreținut cu victima minoră raporturi și acte sexuale în schimbul unor remunerații. În acest context a produs cu telefonul mobil personal peste 80 de materiale pornografice de tip imagine și video pe care le-a stocat și deținut în același sistem informatic.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea inculpatului de 62 de ani și au formulat propunere de arestare preventivă a acestuia și a inculpatului de 16 ani, care se sustrage urmăririi penale. Femeia a fost pusă sub control judiciar.

TITLURI ATRACTIVE

  • COPILĂ DE 11 ANI DIN NEAMŢ, OBLIGATĂ SĂ SE PROSTITUEZE DE TREI PERSOANE!

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri