INCIDENT LA SPITALUL COLENTINA: PATRU PERSOANE AU ÎNCERCAT SĂ INTRE LA UN PACIENT ÎN AFARA PROGRAMULUI DE VIZITĂ. AGENȚII DE PAZĂ ȘI POLIȚIA AU INTERVENIT PENTRU A CALMA SPIRITELE

Un incident a avut loc la Spitalul Colentina din București, unde patru persoane au încercat să intre la un pacient internat, deși nu era program de vizită. Cele patru persoane, un bărbat și trei femei cu vârste cuprinse între 26 și 50 de ani, au devenit recalcitrante când li s-a interzis accesul într-o zonă restricționată a spitalului.

Personalul firmei de pază a intervenit pentru a aplana conflictul și a condus persoanele în cauză în afara zonei respective. Ulterior, cele patru persoane au fost conduse la sediul Secției 6 Poliție pentru clarificarea situației și au fost sancționate contravențional conform Legii 61/1991 r.

Poliția Capitalei a precizat că cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție pentru a stabili situația de fapt și împrejurările în care a avut loc evenimentul. Surse judiciare au menționat că incidentul nu a implicat violență fizică, persoanele nu s-au bătut și nu s-au împins.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri