PONTA CRITICĂ „LACRIMILE DE CROCODIL” ALE ELENEI LASCONI ȘI ALE PNL-IȘTILOR PENTRU DIANA ȘOȘOACĂ

Victor Ponta a declarat că, deși nu este de acord cu decizia CCR de a respinge candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale, consideră că nu se poate face politică în România și într-o țară europeană exprimând susținere pentru Putin și Rusia sau făcând afirmații antisemite. Politicianul a criticat reacțiile Elenei Lasconi și ale unor membri PNL, catalogându-le drept „lacrimi de crocodil” și comparându-le cu atitudinea lui Traian Băsescu față de Theodor Stolojan.

Ponta a subliniat că, dacă ar fi fost judecător la CCR, ar fi votat împotriva excluderii unui candidat, indiferent că era vorba de Diana Șoșoacă. Cu toate acestea, el a condamnat ipocrizia celor care susțin deciziile CCR doar atunci când le convin și a sugerat ironic că, dacă PNL-iștii s-au „îndrăgostit” de Șoșoacă, ar putea să o desemneze drept candidata partidului.

Fostul premier a reamintit și de decizia CCR din 2012, care l-a repus în funcție pe Traian Băsescu după referendumul de demitere, în ciuda votului a 7,4 milioane de români. Deși nu a fost de acord cu decizia, Ponta a respectat-o și consideră că deciziile CCR trebuie respectate întotdeauna.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri