SCENE ȘOCANTE LA TURDA: ANGAJAT DE SUPERMARKET, ATACAT CU SPRAY LACRIMOGEN ȘI BĂTUT CU BESTIALITATE. MOTIVUL PENTRU CARE AGRESORUL NU VA FI PEDEPSIT

Scene șocante au avut loc în urmă cu un an la Turda, unde angajatul unui supermarket a fost atacat cu spray lacrimogen și bătut cu bestialitate de un individ care i-a dat târcoale zeci de minute. Incidentul s-a petrecut la finalul lunii martie, în jurul orei 15:45, când agresorul, care era cunoscut victimei, a așteptat ca aceasta să iasă în pauză pentru a fuma o țigară și a trecut la atac.

Bărbatul i-a pulverizat angajatului spray lacrimogen în față, după care l-a lovit cu pumnii în zona feței. Deși victima l-a recunoscut pe agresor în procesul de recunoaștere după fotografii, aceasta nu a depus acte care să dovedească necesitatea și numărul de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare.

După un proces care a durat aproape un an, magistrații de la Judecătoria Turda au decis luni, 7 octombrie, să dispună încetarea procesului penal pornit împotriva individului pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că persoana vătămată și-a retras plângerea, fapt ce a dus la imposibilitatea pedepsirii agresorului pentru faptele sale.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri