UN MERCEDES de 230.000 DE EURO CĂUTAT ÎN SUEDIA, DESCOPERIT ÎN PORTUL CONSTANȚA. URMA SĂ FIE SCOS DIN ȚARĂ

Un autoturism de lux, evaluat la aproximativ 1.150.000 lei (230.000 de euro), căutat de autoritățile suedeze, a fost descoperit în Portul Constanța de către polițiștii de frontieră. Vehiculul urma să fie exportat ilegal în Georgia, fiind transportat pe o navă de tip RO-RO, folosită pentru transport internațional de mărfuri, care permite încărcarea și descărcarea vehiculelor pe rampe. Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, mașina fusese semnalată pentru confiscare de autoritățile din Suedia.

La volanul autoturismului se afla un cetățean georgian în vârstă de 50 de ani, iar autoritățile române l-au reținut pentru cercetări. Polițiștii de frontieră au descoperit că vehiculul fusese furat și era urmărit internațional. În urma acestei descoperiri, mașina a fost transportată la sediul Poliției de Frontieră pentru a fi continuate investigațiile, sub acuzația de tăinuire.

Verificările suplimentare sunt în curs, iar la finalizarea acestora, se vor lua măsurile legale necesare. Acest caz este parte a eforturilor autorităților române de a combate traficul ilegal de vehicule și de a colabora cu autoritățile internaționale pentru recuperarea bunurilor furate.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri