EUGEN TOMAC: „ SUNT UIMIT DE SPRIJINUL PRIMARILOR PNL PENTRU LUDOVIC ORBAN”

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat că a fost surprins de numărul mare de primari și consilieri PNL care au venit de bunăvoie să semneze pentru susținerea lui Ludovic Orban. Tomac consideră că acest fenomen demonstrează o dezamăgire generală față de președintele Iohannis și respectul liberalilor pentru Orban.

În cadrul emisiunii România Politică, Eugen Tomac a subliniat că, în unele zile, numărul peneliștilor care îl susțineau pe Ludovic Orban era mai mare decât cel al membrilor PMP. El a exprimat optimism că această mobilizare arată o respingere a manipulării politice și a sperat că nu vor exista represalii împotriva celor care au semnat.

”Eu sunt absolut convins că în România sunt foarte mulţi oameni care sunt dezamăgiţi de ceea ce lasă în urmă preşedintele Iohannis. Sunt foarte mulţi liberali care îl respectă pe Ludovic Orban”, a spus Eugen Tomac. ”Vă spun în premieră o chestiune extrem de importantă. Am rămas uimit să văd câţi primari şi consilieri au venit cu semnături pentru Ludovic Orban. Din proprie iniţiativă. Primari PNL şi consilieri PNL care au venit şi l-au susţinut pe Ludovic Orban cu semnături. A fost un fenomen, în unele zile pur şi simplu veneau mai mulţi penelişti să îl susţină decât oameni din structurile noastre, cee ce mă bucură foarte mult. Arată că oamenii nu pot fi manipulaţi la nesfârşit”, a spus Eugen Tomac în emisiunea România Politică de la Prima News. El a precizat că speră să nu înceapă o investigaţie să îi caute pe cei care au făcut acest lucru.

 
 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri