LASCONI, CRITICATĂ DUR PENTRU CĂ NU A ȘTIUT CÂȚI BANI ALOCĂ ROMÂNIA PENTRU APĂRARE: „E ABSOLUT HALUCINANT CUM BATE CÂMPII”

Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale din România, a fost aspru criticată pentru răspunsurile sale nesigure în cadrul unui interviu despre politica externă și securitatea națională. Lasconi nu a putut specifica corect procentul din PIB alocat de România pentru Apărare și a oferit informații incomplete despre prezența trupelor NATO în țară.

Declarațiile sale au atras critici din partea PNL. Nicoleta Pauliuc, președinta comisiei de Apărare din Senat, a calificat afirmațiile lui Lasconi drept „halucinante”, sugerând că acestea ar putea genera vulnerabilități. Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a adăugat că Lasconi se dovedește „incompatibilă cu cea mai înaltă funcție în stat”, menționând o serie de gafe și controverse anterioare ale candidatei.

Criticii susțin că Lasconi a demonstrat lipsă de cunoștințe în domenii esențiale pentru un președinte, precum politica externă și securitatea națională, și că nu reușește să unească nici măcar propriul partid în jurul candidaturii sale.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri