TRAGEDIE ÎN BRAȘOV: BĂRBAT UCIS ÎN BĂTAIE, ÎN URMA UNUI CONFLICT LA SERVICIU

Un bărbat din județul Brașov și-a pierdut viața după ce a fost bătut de un coleg de muncă, care era subalternul său. Motivul atacului a fost refuzul victimei de a-i aproba agresorului un schimb de tură sau o zi liberă. Amândoi lucrau la o firmă de pază, iar când subalternul a cerut modificarea programului și a fost refuzat, acesta a reacționat violent, lovindu-l pe șeful său cu pumnii, picioarele și o bâtă. Atacatorul a fost reținut și arestat preventiv, fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

Incidentul a avut loc într-un imobil din Zărnești. Conform Poliției Brașov, ancheta este condusă de Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov. Investigațiile au confirmat că, în data de 28 septembrie, agresorul s-a prezentat la locuința victimei pentru a-i solicita schimbul de tură sau o zi liberă, iar după refuzul primit, l-a atacat pe bărbat. Deși victima a mers la spital și la poliție pe 30 septembrie, nu s-au identificat imediat leziuni interne grave. În noaptea de 3 spre 4 octombrie, starea victimei s-a agravat, iar bărbatul a decedat pe 4 octombrie la spital.

Inițial, cazul a fost gestionat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești, dar, după noi constatări medico-legale, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. Examinarea medicală a stabilit că decesul s-a produs din cauza unei leziuni fine la aortă, care nu fusese descoperită anterior și care a fost cauzată de agresiune. Atacatorul a fost arestat sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri