ELEVII DIN SECTORUL 1, ÎNCURAJAȚI SĂ FACĂ SPORT CU VOUCHERE DE 250 LEI PE LUNĂ

Începând cu data de 14 octombrie 2024, elevii din Sectorul 1 al Capitalei pot beneficia de proiectul „Sport pentru fiecare”, derulat de primărie. Scopul acestui proiect este dezvoltarea sportului de masă și oferirea unei alternative sănătoase pentru petrecerea timpului liber, indiferent de veniturile părinților.

Prin intermediul acestui proiect, elevii vor primi vouchere în valoare de 250 de lei lunar, care pot fi folosite pentru achitarea contravalorii abonamentului sau cotizației lunare necesare practicării unei discipline sportive.

Înscrierile în program se desfășoară în perioada 14-25 a fiecărei luni, prin depunerea documentelor necesare la unitatea de învățământ unde este înscris elevul. Printre documentele necesare se numără cererea de acordare a voucherelor, dovada înscrierii la o structură sportivă eligibilă, documente care atestă calitatea de părinte sau reprezentant legal și copii după actele de identitate.

Voucherele vor fi ridicate lunar de la unitatea de învățământ, pe bază de semnătură, de către elevul major sau părinte/reprezentant legal, în cazul elevului minor. Acestea trebuie folosite în maximum 30 de zile de la emitere, exclusiv pentru scopul pentru care au fost acordate. 

Pentru a beneficia de aceste vouchere, elevii trebuie să fie înscriși într-un club sportiv partener al proiectului, din Sectorul 1.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri