ROBERT NEGOIȚĂ, REPLICĂ DURĂ ÎN SCANDALUL PLANȘEULUI DE LA UNIRII: NICUȘOR DAN ȘTIE DOAR SĂ STRICE ȘI SĂ DEMOLEZE

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, îl acuză pe edilul general Nicușor Dan că știe doar să blocheze proiecte. Mai mult, Negoiță spune că Dan, prin acțiunile sale, face politică, nu administrație, deși se prezintă ca fiind apolitic.

Robert Negoiță a venit la sediul PSD, pentru a discuta despre situație de la Piața Uniirii cu premierul Marcel Ciolacu și fostul edil Gabriela Firea.

Într-o declarație făcută jurnaliștilor, edilul de sector l-a acuzat din nou pe edilul general că nu face decât să blocheze proiecte, amintind și de episodul palmierilor planați de el și scoși la ordinul lui Nicușor Dan.

Asta face primarul general. Știe să demoleze, sa strice…e supărat pe ce se face. (…) Domne, când ești pe o funcție publica…trebuie să si arăți si cum se face. Unite, nu e bine așa, trebuie să faci așa. Omul ăsta se prezintă că nu e politician, dar face doar politică. Nu face nimic în administrație. Să îi vedem proiectele, numai referendum, să blocheze în stânga, să blocheze în dreapta. (Renovarea planșeului Unirii – N.R.) trebuia făcută de mult. Nu o gestionez eu, dar ne-a fost ceruta o autorizație de construire, am văzut documentația și expertizele si am eliberat-o”, a afirmat Robert Negoiță.

 

Sursa: Realitatea Din PSD

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri