UNA DINTRE FEMEILE CARE AU ATACAT-O ÎN TRECUT PE MIRELA VAIDA S-A ARUNCAT ÎN FAȚA UNEI MAȘINI. ȘCENE ȘOCANTE ÎN BUCUREȘTI

Incident socant in Capitala. Una dintre femeile care au atacat-o cu o piatra pe prezentatoarea TV Mirela Vaida s-ar fi aruncat în fața unei mașini. 

Scena în care prezentatoarea a fost atacată cu pietre în direct pe platoul emisiunii a uimit, la vremea respectivă opinia publică din țară. Iată că acum, una dintre cele două atacatoare a recurs din nou la un gest necugetat. 

Imagine

Incidentul a avut loc în jurul orei 10.00, când un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, care se îndrepta dinspre Calea Griviței, a lovit o femeie în vârstă de 34 de ani, conform unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Municipiului București.

Femeia s-a aruncat pur și simplu în fața mașinii, șocând trecătorii. Martorii spun că femeia a vrut să recurgă la acest gest necugetat pentru a-și lua viața.

Aceștia au sunat la 112 iar o ambulanța a ajuns la fața locului și a transportat-o de urgență la spitalul Universitar pentru a primi îngrijiri medicale necesare. Starea acesteia este monitorizată de personalul medical.

Circulația a fost blocată pentru o bună perioadă de timp, polițiștii fiind nevoiți să aplice restricții rutiere în zona  străzii Mureș dinspre Calea Griviței. 

Autoritățile au verificat starea mașinii și au vorbit cu șoferul care era în stare de șoc. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, au informat autoritățile.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri