ELIAS CHARALAMBOUS (FCSB) – DINAMO A ÎNCEPUT BINE CAMPIONATUL, DAR ASTA NU CONTEAZĂ ÎN DERBY

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Dinamo, adversara din etapa a 13-a a Superligii de fotbal, a început bine acest campionat, dar duminică nu va conta foarte mult acest lucru.

„Referitor la meciul cu Dinamo de mâine, ştim că este un derby şi suntem pregătiţi. Ştim că va fi un meci greu, dar ne-am pregătit bine pentru a câştiga cele trei puncte. Toate derby-urile sunt la fel, eu cred că contează foarte mult cum începi meciurile de acest gen. Cu siguranţă va fi un meci disputat şi echilibrat. Cred că Dinamo a început foarte bine, spre deosebire de anul trecut, dar în derby-uri asta nu contează prea mult. E un derby şi nu contează foarte mult forma în care te afli. Pentru noi este ceva normal ca patronul să anunţe echipa înainte de meci, e ceva normal, nu e o problemă. Uneori este aşa cum o anunţă, alteori nu este. Astea sunt cele mai frumoase meciuri, cu atmosferă frumoasă de care te bucuri, la fel şi în meciurile europene şi în toate meciurile care se joacă cu stadionul plin. Sunt cele mai frumoase momente pentru fotbalişti în special. Dinamo are jucători buni, dar nu vreau să îi nominalizez, arată bine ca echipă. Nu îmi place să vorbesc individual despre adversari”, a declarat Elias Charalambous.

Tehnicianul cipriot spune că pregăteşte atât partidele din Superligă, cât şi cele din Europa League la fel şi că este concentrat acum doar pe derby-ul cu Dinamo.

„Să fiu sincer, pregătim meciurile la fel, indiferent de competiţie. Ştim că este un meci special pentru fanii noştri şi vom vom face tot ce putem pentru a câştiga pentru ei. Trebuie să ne controlăm emoţiile şi să arătăm bine pe teren. E normal ca jucătorii să aibă emoţii, dar trebuie să le controlăm şi să ei să dea tot ce au mai bun. Ambele meciuri care urmează sunt importante. Mă gândesc acum doar la meciul cu Dinamo, apoi vom vorbi despre Rangers. Noi vrem să le câştigăm pe amândouă şi luăm fiecare meci în parte. Când câştigi meciuri ai o altă atitudine în meciul următor”, a mai spus Charalambous.

Derby-ul FCSB – Dinamo, din cadrul etapei a 13-a a Superligii, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

AGERPRES

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri