IMPERIUL LUI „P. DIDDY” SE PRĂBUȘEȘTE: NOI ACUZAȚII ȘOCANTE DE ABUZ SEXUAL ȘI DROGURI

Cazul lui Sean „P. Diddy” Combs, cunoscutul rapper și producător muzical american, a luat o turnură și mai dramatică odată cu apariția a cinci noi procese civile intentate împotriva sa într-un tribunal federal din New York. Aceste noi acuzații vin să se adauge la seria de probleme legale cu care se confruntă artistul, aflat în prezent în arest la o închisoare din Brooklyn pentru acuzații separate de trafic sexual și racket.

Noile procese civile implică doi bărbați și trei femei care îl acuză pe Combs de abuz sexual în timpul unor petreceri organizate în Los Angeles, New York și Las Vegas. Ceea ce face aceste acuzații deosebit de șocante este vârsta uneia dintre presupusele victime – doar 13 ani la momentul incidentului raportat.

Toate cele cinci cazuri prezintă un tipar similar: reclamanții susțin că Combs a pus droguri în băuturile lor alcoolice la petrecerile respective. Aceste acuzații sugerează o tactică deliberată și sistematică de a-și incapacita victimele pentru a comite abuzuri.

Unul dintre cazuri detaliază un presupus incident petrecut după evenimentul Video Music Awards din anul 2000, unde Combs și un alt bărbat celebru, neidentificat în proces, ar fi violat o fată de 13 ani. Un alt caz implică o cântăreață americană care susține că a fost drogată și violată de Combs, trezindu-se cu dureri și urme pe brațe care sugerau că fusese legată în timp ce era inconștientă.

Aceste noi acuzații se adaugă la un șir lung de probleme legale pentru Combs, care se confruntă cu acuzații variind de la viol și agresiune sexuală până la violență domestică și corupție. Procurorii îl descriu pe Combs ca fiind liderul unei întreprinderi criminale care abuza sistematic femeile, folosind amenințări și violență fizică pentru a le forța să participe la orgii alimentate cu droguri.

Echipa juridică a lui Combs a respins aceste acuzații, descriindu-le drept „încercări clare de a obține publicitate” și susținând că artistul „nu a agresat niciodată sexual pe nimeni, adult sau minor, bărbat sau femeie”. Cu toate acestea, gravitatea și numărul acuzațiilor ridică întrebări serioase despre comportamentul lui Combs și cultura din industria muzicală.

Combs așteaptă să fie judecat în luna mai 2025 pentru acuzațiile federale de trafic sexual și racket. Echipa sa juridică a solicitat procurorilor să dezvăluie identitatea acuzatorilor, argumentând că acest lucru este necesar pentru pregătirea apărării. Dacă va fi găsit vinovat, Combs riscă o pedeapsă cu închisoarea pe viață.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri