INCIDENT TRAGIC ÎN SECTORUL 3. UN TÂNĂR DE 23 DE ANI, ANGAJAT ÎN POLIȚIE, A CĂZUT DE LA ETAJ

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) – Secția 13 Poliție au fost alertați cu privire la un incident grav petrecut în Sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc de locuințe. Tânărul era angajat în Poliție.

Incident tragic în Sectorul 3 al Capitalei. Un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața după ce s-a precipitat de la etajul unui bloc.

„La data de 24 octombrie 2024, în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 13 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 3.

Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat, în vârstă de 23 de ani.

Un echipaj SMURD sosit la adresă a constat decesul acesteia. 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este lucrător de poliție.

De asemenea, în acest moment se fac verificări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest incident.

S-a procedat la asigurarea și delimitarea locului, cazul fiind preluat de către Serviciul Omoruri. 

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri