GEORGE SIMION: GIGI BECALI ÎMI SPUNE TOT ȘI MI-A DEZVĂLUIT ȘI DESPRE DISCUȚIILE CU HREBENCIUC ȘI RAREȘ BOGDAN

Președintele AUR, George Simion, a declarat că Gigi Becali îi spune tot și i-a dezvăluit despre discuțiile cu Viorel Hrebenciuc și Rareș Bogdan, precum și despre alte momente picante. Simion a afirmat că Rareș Bogdan nu poate fi crezut și că este un escroc, și că Gigi Becali îi spune despre toate aceste discuții pentru a ști de cine să se ferească.

Despre acuzațiile că ar avea legături cu Rusia, Simion a spus că nu comentează ce spune Elena Lasconi și că această acuzație nu a fost probată timp de 3 ani. El a afirmat că dușmanul său în această competiție este PSD, cu cei doi candidați pe care îi are, Marcel Ciolacu și Mircea Geoană.

Simion a mai declarat că Victor Ponta este un individ nociv care și-a dorit o alianță Pro România și AUR, pe care a respins-o, și că a discutat ultima oară cu Marcel Ciolacu la discuțiile de la Palatul Victoria, pe data alegerilor. El a afirmat că nu va face niciodată o alianță cu PSD și că nu va colabora cu „guzganii rozalii” și cu cei care sunt în siajul PSD-ului.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri