TÎLVĂR: ARMATA ROMÂNIEI ARE NEVOIE NU DOAR DE INVESTIȚII, CI ȘI DE GENERAȚII DE TINERI MILITARI BINE PREGĂTIȚI ȘI MOTIVAȚI

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a subliniat cu ocazia Zilei Armatei României importanța dublă a investițiilor în tehnologie modernă și a recrutării de tineri militari bine pregătiți și motivați.

Tîlvăr a evidențiat necesitatea dotării armatei cu tehnologie de ultimă generație, dar a accentuat și rolul crucial al capitalului uman în asigurarea securității naționale.

„Armata României are nevoie nu doar de investiții în înzestrarea cu tehnologie de ultimă generație, dar și de generații de tineri militari cât mai bine pregătiți și motivați pentru provocările viitorului mediu de securitate”, a declarat ministrul.

Acesta a adăugat că Ministerul Apărării Naționale depune eforturi pentru creșterea gradului de motivare și satisfacție a personalului armatei, atât prin îmbunătățirea condițiilor financiare, cât și prin asigurarea unor condiții optime de echipare și de muncă.

În discursul său, Tîlvăr a adus un omagiu veteranilor de război și eroilor căzuți la datorie, exprimându-și recunoștința față de toți cei care au servit și servesc în prezent țara sub drapel.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri