NICOLAE CIUCĂ, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE DESPRE ”PLANUL LUI HREBENCIUC”: SCOPUL FINAL ESTE SĂ DESĂVÂRȘEASCĂ VISUL POLITIC AL LUI LIVIU DRAGNEA – UN STAT AUTOCRAT

Liderul PNL Nicolae Ciucă, candidatul partidului la alegerile prezidențiale, a lansat, luni, un atac virulent la adresa social-democraților, precizând că Marcel Ciolacu încearcă în momentul de față „să desăvârșească visul politic al lui Liviu Dragnea: un stat autocrat, controlat de sus până jos de către PSD”. 

„Domnul Ciolacu nu are doar meditatori de engleză și economie, ci și meditatori care-i supraveghează pașii politici.

Meditatorii din umbră ai domnului Ciolacu au conceput de mult timp planul Hrebenciuc cum să-l bage pe Simion in turul doi.

De fapt, meditatorul șef este Viorel Hrebenciuc. L-a învățat cum să-i elimine contracandidații, prin tranzacții cu voturile membrilor PSD care să ajungă pe buletinele de vot ale AUR.

De ce? Pentru că pe listele AUR se află chiar membrii PSD! Împreună cu vicleșugul pus în scenă la CCR, planul Hrebenciuc prinde contur.

Scopul final este formarea unei majorități iliberale, antidemocratică, după modelul Victor Orban din Ungaria și să desăvârșească visul politic al lui Liviu Dragnea: un stat autocrat, controlat de sus până jos de către PSD și AUR, așa cum PSD a guvernat în trecut cu partidul extremist de tristă amintire, PRM.

Domnul Ciolacu se jură că nu va sta la masă cu George Simion. Nici nu va fi nevoie, pentru că îi va lua masa cu totul, adică chiar pe parlamentarii pe care i-a plasat pe listele AUR”, a transmis președintele PNL într-un mesaj pe Facebook.

Nicolae Ciucă atrage atenția asupra faptului că, dacă acest plan va fi pus în practică, „rezultatul pentru România ar fi mai mult decât dezastruos”.

„Degeaba te duci să mănânci la McDonalds, dacă tot Matrioșka aduci la masă”

„Prin ajutorul oferit lui George Simion și partidului său, care va fi avantajat la alegerile parlamentare, dacă intră în turul al doilea, mișcarea anti-europeană va fi validată și întărită, la un nivel la care nu a mai fost niciodată în țara noastră.

În 1989, fondatorul lor suna la Moscova să ceară ajutor, în 2009, candidatul lor mergea la Moscova să ceară sprijin, acum vor să aducă Moscova în Parlament, nici nu mai e nevoie să se deplaseze până acolo.

Acesta este modul de a face politica al PSD, neschimbat de 34 de ani. Le-am oferit ȘANSA de a face politică altfel, de a privi spre Vest, nu spre Est. Degeaba te duci să mănânci la McDonalds, dacă tot Matrioșka aduci la masă. Și câțiva cartofi prăjiți pentru Hrebenciuc”, a mai spus Ciucă.

Liderul PNL a făcut un ael către români, pe care i-a îndemnat să vină alături de el, în primul și în al doilea tur al alegerilor prezidențiale „pentru a putea evita ca PSD, Marcel Ciolacu și meditatorii lui să controleze toată România”.

„Sunt singurul candidat care are puterea de a-i opri și de a păstra România pe o traiectorie democratică, cu valori liberale și echitabile”, afirmă Nicolae Ciucă.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri