Intervenție disperată la Mamaia, turist înecat în mare, la câțiva metri de mal. Ce s-a întâmplat, de fapt? – VIDEO

Este pericol extrem pe litoral din cauza valurilor puternice. În această dimineață, un turist de 70 de ani a murit înecat. Salvamarii l-au scos din apă însă medicii nu au mai putut face nimic. A fost arborat și steagul roșu în aceste zile, din cauza codului de vânt, însă în ciuda avertismentelor, turiștii se aventurează în mare. 

Bărbatul se afla în vacanță cu soția a murit în mare, în stațiunea Mamaia. Potrivit femeii, acesta ar fi intrat în apă încă de la primele ore, dar după doar câteva minute nu l-a mai văzut. Speriată, femeia a alertat salvamarii, care au reușit să-l scoată din apă, însă medicii chemați la fața locului nu l-au mai putut salva.

Salvamarii și martorii bănuiesc că bărbatului i s-ar fi făcut rău înainte de a se îneca, mai ales că era aproape de mal, iar apa era destul de mică.

Și zilele trecute, un turist de 60 de ani a fost scos în ultimul moment din mare. Bărbatul era inconștient, a fost transportat de urgență la spital însă a fost salvat în cele din urmă. Salvamarii sunt disperați și susțin că zilnic au parte de zeci de intervenții periculoase din cauză că turiștii ignoră avertismentele. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri