Marcel Ciolacu: „Doamna Firea nu a greșit cu nimic instituțional. Presupun că demisia a venit în urma unor dezvăluiri din presă”

Marcel Ciolacu a spus că „Gabriela Firea nu a greșit cu nimic instituțional, nu a avut nicio atribuție. Presupun că demisia a venit în urma unor dezvăluiri din presă”.

Marcel Ciolacu a spus că „Gabriela Firea nu a greșit cu nimic instituțional, nu a avut nicio atribuție în cazul azilelor din Ilfov”. „Presupun că demisia a venit în urma unor dezvăluiri din presă”, a spus premierul.

„Doamna Firea nu a greșit cu absolut nimic. Nu a avut nicio atribuție în privința centrelor. Presupun că demisia domniei sale a venit în urma anumitor dezvăluiri de către presă.

Eu nu am cerut nici demisia domnului Budăi, nici demisia doamnei Gabriela Firea. Haideți să vedem toate documentele de la Ministerul Muncii și când vom avea întreg tabloul vom lua și deciziile.

Să fie un lucru pe care să-l învățăm fiecare dintre noi, să fim atenți de persoanele care apar în spațiile publice, ca cei care ne pozează să folosească aceste conjuncturi.

E un cost mare, dar cred că toți, eu și colegii mei, trebuie să avem mare grijă de cei care apar în anturaj”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul susține că a primit foarte multe înștiințări din partea oficialilor din teritoriu și la la foarte multe aziluri au fost depistate nereguli grave. În acest context, Ciolacu susține că se așteaptă ca, în următoarele zile, să existe un val uriaș de demiteri la nivelul întregii țări.

„Astăzi mi-au venit foarte multe hârtii, în urma controalelor efectuate. Avem mulți colegi care au atras atenția că foarte mulți oameni nu și-au făcut treaba. Sunt ferm convins că în următoarele zile vor exista foarte multe demiteri”, a spus Marcel Ciolacu.

Paul Stănescu, în locul Gabrielei Firea, la PSD

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, va prelua şefia interimară a organizaţiei de Bucureşti a partidului.

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis luni prin vot ca Stănescu să fie desemnat preşedinte interimar al PSD Bucureşti.

Organizaţia de Bucureşti a PSD a rămas fără preşedinte după demisia Gabrielei Firea din această funcţie.

Citește și: Patronii azilelor din Ilfov, viață de lux cu banii bătrânilor. Cum le-au crescut ÎNCASĂRILE spectaculos?

Gabriela Firea și-a dat demisia din Guvern, după scandalul căminelor groazei

Gabriela Firea și-a depus demisia, vineri, de la conducerea Ministerului Familiei, potrivit unor surse Realitatea PLUS. Decizia a fost luată după discuții cruciale cu premierul Marcel Ciolacu după scandalul căminelor groazei ce a zguduit România. 

Gabriela Firea devine al doilea ministru care pleacă din Cabinetul Marcel Ciolacu, după scandalul căminelor groazei.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri