Avocatul lui Dumitru Buzatu: Terminaţi-o, vă rog, cu urarea „La mulţi ani şi ţie, dar şi clientului tău!” Not funny!

Daniel Atasiei, avocatul fostului preşedinte al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a scris pe Facebook, după ce instanţa a hotărât menţinerea fostului lider PSD Vaslui în arest, că nu s-a reuşit nici măcar un egal în disputa cu procurorii DNA, dar că va pregăti mult mai bine apărarea pentru runda următoare. Totodată, avocatul le-a cerut prietenilor săi de pe Facebook, ca de ziua sa de naştere, să nu mai scrie mesajul „La MULȚI ani şi ţie, dar şi clientului tău! Not funny”

Avocatul lui Dumitru Buzatu a primit astfel de mesaje, dar ele nu apar în comentarii, fiind probabil şterse.

„Domnul Buzatu rămâne în continuare în arest! Aşa a decis Curtea astăzi. Nu e chiar cea mai grozavă veste pe care mi-o doream de ziua mea de naştere, dar asta e viaţa! Nu am reuşit să învingem, nu am reuşit nici măcar să scoatem un egal… Vom fi mai bine pregătiţi pentru runda următoare (peste probabil 20 de zile) însă nu am nicio îndoială că şi adversarul va face acelaşi lucru!

PS: Terminaţi-o, vă rog, cu urarea: „La MULŢI ani si ţie, dar şi clientului tău!  Not funny!”, a scris avocatul Daniel Atasiei pe Facebook la câteva ore după ce Curtea de Apel din Iaşi a decis ca Dumitru Buzatu să rămână în continuare în arest.

 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri