Decesul lui DJ Lalla, sub semnul întrebării. Vedeta radio, condusă pe ultimul drum

DJ Lalla, tânăra moartă în mare, a fost înmormântată la Turda în orașul natal. În continuare, moartea artistei de 34 de ani lasă în urmă un mister pe care nici măcar anchetatorii nu reușesc să îl elucideze. Familia trece prin momente sfâșietoare, iar tatăl care a văzut raportul toxicologic spune că fata lui nu a consumat nici droguri și nici alcool înainte să moară. La înmormântare a venit și sora geamănă a Laurei Roșca din Marea Britanie. Rudele încearcă alături de poliție să reconstituie ultimele clipe trăite de artistă. 

Lacrimi și durere în sânul familiei tinerei artiste care a murit în condiții misterioase. DJ Lalla a fost condusă pe ultimul drum de rudele apropiate care nu își mai găsesc liniștea. Părinții sunt devastați de tragedie și încearcă să elucideze misterul cu oamenii legii. La capela din Turda a venit și sora geamănă a Laurei Roșca tocmai din Marea Britanie.

„Prea tanara, frumoasa si talentata. Cea mai mare tristete care exista. De la medic am primit o hartie in care se specifica faptul ca nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimica”, a declarat Nelu Rosca, tatăl Laurei Roșca, la un post TV

Ultima conversație între DJ Lalla și părinții ei a avut loc cu aproape o săptămână înainte de tragedie. Tânăra de 34 de ani era fericită și nu dădea semne de îngrijorare, spun părinții. Fata se afla la București și a plecat la mare cu trenul. Autopsia arată clar că DJ Lalla a murit înecată.

Imagine

Bărbatul din imagini (foto dreapta) este ultima persoană cu care a fost văzută DJ Lalla înainte de tragedie.

Individul a declarat că tânăra de 34 de ani a venit la el pentru că s-a certat cu iubitul.

Artista ar fi plecat din locuință în dimineața zilei în care a fost găsită moartă pe plajă, iar de atunci, individul spune că nu mai știe nimic. Obiectele personale ale cântăreței ar fi fost găsite îngropate în apropiere de un local de lux, de către un trecător care a anunțat poliția.

Camerele de supraveghere învăluie și mai mult moartea în mister, pentru că fiecare cadru este înregistrat la un minut. Sunt zeci de secunde importante care lipsesc.

„Singura explicatie e ca a avut loc un accident. Inota foarte bine. Ori a fost surprinsa de val”, a mai spus tatăl cântăreței găsite moartă pe plajă.

Anchetatorii continuă cercetările în dosarul penal deschis pentru ucidere din culpă. 

Sursa: Realitatea de Cluj

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri