Administratorul unui liceu din Neamț, găsit mort în casă. Bărbatul a fost legat și torturat până și-a dat ultima suflare

Anchetă uriașă în Neamț, după ce administratorul unui liceu a fost găsit mort în propria casă. Bărbatul de 63 de ani a fost legat de mâini și torturat până și-a dat ultima suflare. Polițiștii au reținut deja un suspect. Este vorba de un recidivist care abia ce ieșise din închisoare. Urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Anchetatorii cercetează împrejurările în care un adminstratorul unui liceu din Neamţ, Colegiul „Petru Poni“ Roman, a fost ucis cu cruzime. Suspect este un consătean, care-l ajuta prin gospodărie.

Cadavrul victimei a fost descoperit în dimineaţa zilei de miercuri, 6 decembrie 2023, în curtea casei situate în satul Cotu Vameş, comuna Horia, județul Neamț. Organele de cercetare penală au fost sesizate în jurul orei 07.00, de către o femeie. 

„A fost informat procurorul criminalist, fiind constituită echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti. În cauză, cercetările sunt continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ“, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Neamţ.

„Îl cunos foarte bine pe cel ucis. Era un bărbat serios, muncitor. Lucra ca administrator la un colegiu și la o grădiniță cu program prelungit. Din câte știm a fost însurat și ar avea un băiat.  Din discuțiile pe care le-am avut cu vecinii, am aflat că se presupune că ar fi putut fi ucis de un bărbat care-l ajuta la îngrijirea animalelor.

Mama acestuia e asistată social și locuiește într-un container pus la dispoziție de primărie. Am sunat-o când am aflat de cruzimea cu care a fost omorât consăteanul și mi-a spus că nu crede că băiatul ei l-ar fi ucis pentru că, în urmă cu doar câteva zile, s-a întânit cu persoana decedată, care i-ar fi spus că este foarte mulțumită de fiul ei, că e muncitor și își vede de treabă. Se va vedea la anchetă ce s-a întâmplat.

Oricum toată lumea e șocată de cruzimea suprimării sale. Geamurile casei erau sparte, iar bărbatul bătut măr a fost găsit legat de mâni și de picioare, în curtea casei”, a declarat viceprimarul Alexandru Mihăilă pentru monitorulneamt.ro.

Anchetatorii iau în calcul și posibilitatea ca ucigașul să aibă mai mulți complici. 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri