Trendul de pe TikTok care le pune tinerilor viața în pericol. Cățărări pe clădiri periculoase pentru câteva aprecieri

O nouă provocare de pe TikTok pune în pericol viața a sute de tineri. Trendul „urbex” venit de peste ocean provoacă tinerii să exploreze zone abandonate și greu accesibile sau interzise, doar pentru a realiza câteva poze sau videoclipuri. La noi, adolescenții au pus ochii pe clădirea Magazinului Unirea. În aceste sens, am trimis o solicitare către Poliție și către administratorul clădirii. Până acum nu am primit un răspuns, conform Realitatea PLUS.

,,Urbex” provoacă tinerii să exploreze zone și clădiri părăsite sau imobile unde accesul este interzis.

Clădirea Magazinului Unirea din Capitală este un astfel de loc. Unii dintre exploratori oferă chiar și indicații de-a dreptul periculoase.

Pentru a aduna câți mai mulți urmăritori și cât mai multe aprecieri, tinerii recurg la urmarea unor trenduri. Astfel de acțiuni le pot pune viața în pericol. Rețelele s-au umplut cu imagini surprinse de pe terasa clădirii.

Ca să ajungă acolo, adolescentii merg pe un traseu întortocheat, se cațără pe scări de acces destinate muncitorilor și pe materiale de construcție așezate într-un echilibru precar, doar pentru a imortaliza câteva momente, dar și pentru like-uri. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri