Cum va fi vremea în weekend – Ultimele date de la ANM

Vremea va rămâne rea în continuare. Meteorologii spun că va ninge abundent în mai multe zone, iar noaptea vom avea parte de ger. Șefa meteorologilor din România a declarat pentru Realitatea PLUS că temperaturi rămân scăzute. 

”Pentru la noapte (vineri noaptea – n.r.), temperaturi în continuare destul de coborâte, până la -8 grade în Transilvania și Moldova, sunt zonele în care stratul de zăpadă este mai consistent. Mâine (sâmbătă – n.r.) încă rece tot în partea de centru și de nord-est a teritoriului. Pornim cu temperaturi maxime ușor negative ca și astăzi (vineri – n.r.) de altfel, pornim de la -2 0 grade la prânz, dar pe partea de sud și de vest a teritoriului temperaturile vor crește spre 6-7 grade. 

Precipitațiile chiar dacă nu vor lipsi vor fi slabe cantitativ, vor veni dinspre Europa Centrală, iar maximele vor crește treptat, marți să sperăm că o să depășim 10 grade”, a declarat, pentru Realitatea PLUS, șefa ANM Florinela Georgescu. 

CITEȘTE ȘI: Vremea schimbă foaia! România se va confrunta cu un fenomen de INVERSIUNE TERMICĂ – Ce modificări aduce evenimentul

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri