Microbuz plin cu pasageri, implicat într-un grav accident, în Crevedia

Un accident grav a avut loc vineri seara în localitatea Crevedia, fiind implicat un microbuz și lăsând în urmă consecințe tragice. Autoritățile județene și-au mobilizat imediat resursele și au activat Planul Roșu de intervenție pentru a gestiona eficient situația și a oferi asistență medicală de urgență tuturor persoanelor implicate. 

În evenimentului rutier au fost implicate 20 de persoane. În urma evaluării medicale la fața locului, 3 adulți și 1 minor au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului, au fost imediat alocate resurse semnificative pentru a face față situației de urgență și pentru a acorda asistența medicală necesară. Au fost mobilizate 8 ambulanțe SMURD, specializate în intervenții medicale de urgență, astfel încât să fie asigurat primul ajutor necesar și transportul victimelor la spitalele din apropiere.

De asemenea, o autospecială destinată transportului persoanelor implicate în accident a fost pusă la dispoziție, iar un echipaj de descarcerare a fost mobilizat pentru a interveni în situații în care este necesară extragerea persoanelor blocate în vehicul.

În plus, resursele mobilizate la fața locului au inclus și o autospecială de stingere, având în vedere că accidentul poate implica și riscul de incendiu. De asemenea, a fost înființat un punct medical avansat pentru a oferi tratament avansat și asistență imediată victimelor și au fost mobilizate trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) pentru a răspunde la cererile de asistență medicală, a informat ISU Dâmbovița.

Planul Roșu de intervenție este un protocol extrem de important și necesar în cazul unor situații de urgență, cum este și cazul acestui accident. Prin activarea acestuia, autoritățile urmăresc să coordoneze eforturile tuturor serviciilor de intervenție disponibile, astfel încât să fie asigurată o intervenție rapidă și eficientă.

Imagine

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri