Vremea 8 februarie. Temperaturi record pentru această lună

Vremea în data de 8 februarie vine cu temperaturi record pentru această perioadă a anului.

Astazi, valorile termice vor caracteriza o vreme neobisnuit de calda pentru acesta data. Va ploua local în Maramures si pe arii restrânse în Crisana, Transilvania si Moldova, iar la munte, la altitudini de peste 1700 m, fi precipitatii mixte. Vântul va avea intensificari în zona montana înalta, unde vor fi rafale în general de 60…80 km/h, dar pe arii restrânse si în nord-vest, centru si sud (viteze de 40…50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 şi 18 grade.

În București, valorile termice vor caracteriza o vreme cu mult mai calda decât în mod obisnuit pentru acesta data. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima va fi de 17…18 grade. 

La munte, valorile termice se vor situa în continuare cu mult peste cele normale în prima decada a lunii februarie. Va ploua slab, iar la altitudini de peste 1700 m vor fi precipitatii mixte. Vântul va avea intensificari pe creste, unde vor fi rafale în general de 60…80 km/h, mai ales în Carpaţii Orientali si în Munţii Apuseni. 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri