Clotilde Armand fuge de problema gunoaielor, imaginile momentului

Primarul Clotilde Armand a refuzat cu stoicism să vorbească cu presa despre problema uriașă a gunoaielor din Sectorul 1, cel pe care îl reprezintă și a fugit de jurnaliștii Realitatea PLUS. Asta după ce, bineînțeles, a negat că ar exista cu adevărat o problemă. 

Clotilde Armand a fugit de jurnaliștii Realitatea PLUS și nu a permis accesul acestora în Primărie. Mai mult, edilul a acuzat presa în general că difuzează imagini false din sectorul păstorit de ea.

 

Clotilde Armanda lansat acuzații grave la adresa jurnaliștilor, spunând că imaginile cu gunoaiele din Sectorul 1 ar fi false, inventate:

„Eu vă spun un aspect: mă interesează fiecare colț de stradă, fiecare parculeț. Televiziunile au dat niște imagini false, au insistat, au mințit spunând că e gunoi în Sectorul 1. Imaginile dvs în general nu sunt la zi, sunt mincinoase, inventați imagini. Eu nu spun că nu e gunoi absolut nicăieri însă sectorul 1 e în general foarte curat.

Eu nu cred că un teren public este plin de gunoi. Probabil că nu știți că e teren privat, dacă era teren public era curat. Eu cunosc fiecare colț pentru că cadastrăm. Am fost acolo. Primăria sectorului 1 are un program imens de cadastrare. Fiecare bucată de teren care aparține de domeniul public este curat, probleme sunt pe terenurile private. Legea ne permite să facem anumite lucruri, să identificăm proprietarii, să notificăm”, a declarat Clotilde Armand.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri