Ministerul Apărării anunță că a găsit drona militară căzută în Insula Mare a Brăilei

O dronă a căzut în Insula Mare a Brăilei noaptea trecută. Ea a fost filmată de localnici chiar în momentul în care se prăbușea. Ministerul Apărării anunță că au fost găsite resturile din dronă.

Ministerul Apărării anunță că au fost găsite resturile dronei căzute în Brăila:

„Elemente ale unei posibile drone, identificate în Insula Mare a Brăilei

În seara zilei de 28 martie 2024, au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (dronă), pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei.

Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, desfășoară vineri, 29 martie 2024, cercetarea incidentului, conform procedurilor operaționale specifice”, anunță autoritățile.

Drona s-a prăbușit în zona Insulei Mari a Brăilei, la 12 kilometri distanță de trecerea cu bacul. Imaginile au fost surprinse de localnici și postate pe internet. Totul s-a întâmplat cu puțin timp înainte de miezul nopții. Oamenii au ieșit speriați din case când au auzit bubuitura puternică și au sunat urgent la 112. La scurt timp toată zona a fost împânzită de polițiști și anchetatori care au izolat tot perimetru. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. 

 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri