„Trompeta îngerilor”, noul drog care face ravagii în cluburile din țară!

Este alertă în țară, după ce mai mulți români au reclamat la poliție că au fost drogați și jefuiți! S-a intamplat in cluburi, unde un nou stupefiant a început să facă prăpăd. Mai exact, este vorba despre o substanță obținută dintr-un arbore din America de Sud, care paralizează victima. Drogul este cunoscut sub denumirea de „Trompeta Îngerilor” și nu are miros sau gust. 

Polițiștii spun că drogul este cultivat în Columbia, nu are culoare și nici miros. Tocmai de aceea infractorii pot profita de victimele lor fără să fie prinși.

Alertă maximă, drogurile au capturat școlile. Mărturii șocante

„Ești de exemplu la o discotecă și ai comandat un suc. Ai băut două guri din suc și dacă cineva îți pune acest drog nu mai simți nimic. Din acest motiv, dacă mergeți la toaletă, și ați lăsat băuturile pe masă, nu mai beți nimic. Nu acceptați să vi se aducă sticla de vin desfăcută. Se înmulțesc aceste cazuri în toată Europa, și oamenii rămân fără tot ce au”, a declarat polițistul Vasile Teacă.

Forțele de ordine avertizează că persoanele care sunt drogate cu această substanță sunt complet paralizate. Iar cele mai comune simptome sunt confuzia și amnezia. Victimele sunt dezorientate și sedate, așa că pot fi jefuite cu ușurință.

Un studiu recent a scos la iveală faptul că 70% dintre persoanele care au ajuns în spitalele din Bogota, Columbia, au fost înainte drogate și jefuite. Aproximativ 3% dintre pacienți au fost abuzați sexual. 

Citește și Bărbat de 72 de ani, prins cu droguri de mare risc, în toiul nopții Explicația halucinantă dată polițiștilor

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri