Pericol pe Șoseaua Fundeni din sectorul 2 al Capitalei: Stâlpi prăbușiți în mijlocul drumului, din cauza vântului

Șoferii care tranzitează Șoseaua Fundeni sunt avertizați să manifeste precauție sporită în această zonă, deoarece un incident grav a avut loc din cauza vântului puternic. Doi stâlpi de electricitate s-au prăbușit și blochează parțial carosabilul, reprezentând un pericol iminent pentru trafic.

Situația este una deosebit de periculoasă, deoarece stâlpii prăbușiți se află în mijlocul drumului, reprezentând un obstacol major pentru trafic. Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza și să fie atenți la semnalizările din zona respectivă pentru a evita posibile accidente.

Imagine

Autoritățile locale au fost alertate cu privire la această situație și sunt așteptate să intervină cât mai rapid pentru a îndepărta stâlpii prăbușiți și a restabili siguranța circulației pe Șoseaua Fundeni.

Imagine

În acest context, se recomandă tuturor participanților la trafic să manifeste prudență și responsabilitate pe drumurile publice, tehnica de condus preventivă fiind esențială în prevenirea accidentelor.

Imagine

Stâlpii prăbușiți în mijlocul traficului de pe Șoseaua Fundeni nu sunt singurele pericole care îi pândesc pe șoferi în București. 

Din cauza vântului puternic, placajul metalic de pe zidul lateral de la intrarea în Pasajul Lujerului s-a desprins și prezintă un real pericol în trafic.

Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a atras atenția șoferilor din Capitală că placajul de metal de la intrarea în Pasajul Lujerului, sectorul 6, s-a desprins și a devenit o adevărată capcană pentru șoferii care trebuie să tranziteze pasajul, în sensul de mers dinspre Bulevardul Timișoara spre Șoseaua Virtuții.

Imagine

„La intrarea in pasajul Lujerului din direcția Plaza, zboară placaj metalic din zidul lateral ! Mare atenție !!!”, este avertismentul șoferiței pe pagina de socializare.

Aceste incidente nedorite sunt rezultatul vântului puternic de azi care a afectat Capitala. De altfel, ISU București Ilfov a tras un semnal de alarmă prin care avertiza bucureștenii de potențiale pericole în timpul zilei de azi. Mai mulți copaci au fost doborâți de rafale de vânt, iar trecătorii și șoferii au fost sfătuiți să fie atenți în jur să evite zonele de risc din apropierea unor clădiri vechi sau cu schele, precum și a arborilor bătrâni.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri