Prima reacție în cazul Mariei, gravida de 38 de ani, moartă în spitalul din Bacău

Reacție halucinantă a directorului Spitalului Județean Bacău după moartea Mariei, gravida de 38 de ani, însărcinată în 4 luni, care a murit la 24 de ore după ce a fost internată în spital. „Deocamdată nu avem o cauză a acestei evoluții fulminante spre gravitatea pacientei. (…) Evoluția a fost fulminantă spre gravitate, ceea ce a dus la deces”, spune directorul unității medicale.

„În prezent, cazul este în anchetă penală desfășurată de Poliția Bacău. Medicina legală a efectuat necropsia și a emis certificat constatator preliminar al decesului și s-au recoltat probe care sunt în lucru la medicina legală Iași. Deocamdată nu avem o cauză a acestei evoluții fulminante spre gravitatea pacientei. Pacienta a fost preluată de specialiști de la primul moment al prezentării în secțiile noastre și tot timpul a fost monitorizată, s-a intervenit terapeutic în funcție de starea pacientei. Evoluția a fost fulminantă spre gravitate, ceea ce a dus la deces”, a declarat, miercuri, Aurelia Țaga, directorul unității medicale, la un post TV. 

Reamintim că gravida în vârstă de 38 de ani a ajuns la Spitalul Județean Bacău cu dureri abdominale puternice, febră, frisoane și dureri de cap. De la momentul internării și până când medicii au băgat-o în sala de operație au trecut aproximativ 12 ore, acuză rudele femei, timp în care starea sa de sănătate s-a agravat. 

De altfel, soțul femeii spune că în timp ce aceasta spunea că o doare abdomenul, medicii îi răspundeau că are o cădere psihică.

Citește și Cine este Maria, gravida care a murit cu zile într-un spital din Bacău. Cazul, tras la indigo cu cel al Alexandrei Ivanov la Botoșani

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri