Lucian Bode: „PNL va da președintele României în persoana lui Nicolae Ciucă!”

Lucian Bode, secretarul general al Partidului Național Liberal (PNL), a făcut declarații importante în cadrul unei vizite în județul Sălaj, cu ocazia lansării candidaților locali pentru anul electoral 2024. În discursul său, Bode a subliniat importanța anului electoral și a prezentat viziunea PNL pentru viitorul României. „PNL va da președintele României în persoana lui Nicolae Ciucă”, a declarat Lucian Bode.

„Am venit în Sălajul meu drag, unde m-am format. Mă închin în fața dumneavoastră. Viitorul Sălajului nu poate fi decât liberal. Am dovedit că suntem o echipă și avem viziune, fără sa ne plângem de greaua moștenire”, a spus Lucian Bode.

„Am venit în Sălajul meu drag unde m-am format ca om politic, unde am urcat împreună cu dvs treapta cu treapta, nearzand nicio etapa, de la consilier local, județean, 16 ani in Parlament și ministru în 4 guverne liberale. Va mulțumesc și mă închin in fata dvs.

Trecutul ne obligă la prezent demn și viitor ambițios, cu gândul la comunitate. Viitorul Sălajului nu poate fi decât liberal într-un județ unde lupta pentru drepturi a fost o constantă, PNL are obligația să continue. Sălajul e un județ unde se vede transformarea în bine după ce a preluat PNL. Cluj, Bihor. Regiunea are patru administrații de succes, exemplu de bune practici în administratie. Vă spun că se poate, am dovedit că suntem capabili și putem construi proiect de guvernare locală.

PNL va da președintele României în persoana lui Nicolae Ciucă. Intrăm în campanie cu multă speranță, șansele sunt de partea noastră. Aici în Salaj am dovedit ce înseamnă forța liberalismului. Pentru asta nu am mers nici cu trotineta, nici nu am țipat isteric, am făcut țară ca afara. Măsura e o calitate tot mai rara in politica. Sa avem curajul sa nu ne abatem de la reperele din întreaga viață. Am dovedit că suntem o echipa și avem viziune, fara sa ne plângem de greaua moștenire, sa vindem gogoși și speranțe deșarte. Am dovedit că putem face lucrurile în alt mod, că suntem o echipă. Sălajul liberal e drumul nostru spre victorie”, a declarat Lucian Bode.

 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri