Nicuşor Dan, somat de Mihai Enache și George Simion să declare public SUMA cheltuită pentru afişajul stradal

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, împreună cu preşedintele partidului George Simion, îi solicită lui Nicuşor Dan să declare public suma de bani cheltuită până acum pentru panourile, mesh-urile şi bannerele electorale cu care a împânzit Bucureştiul.

„Cine sunt candidaţii propuşi de partidele politice pentru funcţia de primar al Bucureştiului? Unul acordă contracte cu dedicaţie prietenilor şi familiei, altul este acuzat de incompatibilitate şi evaziune fiscală, iar altul minte cu neruşinare şi utilizează bani negri pentru afişajul de tip spam în Bucureşti. Nicuşor Dan investeşte milioane de euro în panourile publicitare cu care inundă Bucureştiul, în timp ce noi ne luptăm să obţinem autorizaţii pentru corturile noastre. În plus, PSD, care este mână în mână cu USR în Bucureşti, ne hărţuieşte, vandalizează corturile şi le ridică prin intermediul poliţiei locale din Sectorul 3”, a afirmat Mihai Enache, candidatul AUR la primăria generală, conform unui comunicat de presă remis, vineri, de AUR.

„Nicuşor Dan dezinformează publicul pretinzând că întregul său afişaj obscen a costat doar 140.000 de euro”, a completat, la rândul său, liderul AUR, George Simion.

„Îi solicităm public lui Nicuşor Dan să fie transparent şi să dezvăluie costul real al tuturor mesh-urilor din Bucureşti, deoarece şi noi avem bannere răspândite în întregul oraş şi este imposibil ca suma să fie doar 140.000 de euro, aşa cum a declarat el”, a mai precizat Simion, potrivit sursei menţionate.

Nicuşor Dan a menţionat recent că publicitatea stradală pe care şi-o face se înscrie în perioada de dinaintea campaniei electorale, cu afişe pe panouri pe care le plasează primăriile de sector, şi că aceasta ar costa până în 200.000 de euro.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

Ultimele știri