Scene terifiante! O femeie a fost găsită moartă în râul Bega

Cadavrul unei femei în stare avansată de putrefacție a fost recuperat din apele râului Bega. Incidentul a atras imediat atenția autorităților locale, după ce un trecător a sunat la numărul de urgență 112 pentru a raporta descoperirea.

Echipele de intervenție ale pompierilor și polițiștilor s-au deplasat rapid la locul indicat, în apropiere de podul Modos, unde au confirmat prezența unui cadavru uman. „În jurul orei 18:30, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe Canalul Bega înspre podul Modos, plutește un corp umflat (în stare de putrefacție).
Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un corp uman, cel mai probabil femeiesc, în stare avansată de descompunere.
Se fac verificări pentru stabilirea identității persoanei decedate, cadavrul urmând sa fie transportat la IML în vederea efectuării autopsiei”, a declarat un purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cine este femeia înecată

Autoritățile au inițiat investigații pentru a determina identitatea persoanei decedate. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, care se așteaptă să ofere mai multe detalii cu privire la cauzele și circumstanțele decesului.

Această descoperire alarmantă a stârnit preocupări în rândul comunității locale, întrucât Canalul Bega este un loc frecventat de locuitori pentru plimbări și activități recreative. 

 

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri