Nicușor Dan, explicații halucinante despre datoriile PMB

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, susține că nu a afirmat niciodată că Primăria Municipiului București nu are datorii, ci că nu are datorii curente, care să permită creditorilor să blocheze conturile. Mai mult de atât, edilul spune că datoriile sunt un fenomen normal și că doar fostul dictator Nicolae Ceaușescu nu le avea. 

„Trebuie să facem diferența, eu n-am spus niciodată că Primăria Capitalei nu are datorii. Doar Ceaușescu nu a avut datorii. În rest, toată lumea are datorii și e bine să aibă ca să pui banii în dezvoltare.

Nicușor Dan ar mai vrea 3 mandate la Primăria Capitalei! Ce PLANURI are actualul edil

Eu am spus că Primăria Capitalei nu mai are datorii curente, adică cum erau acele 165 de milioane către firma Otokar care n-a făcut autobuzele.

George Simion, plângere la DNA împotriva lui Nicușor Dan: Nu este doar o altă persoană care a primit donații, este primarul Capitalei

Datoriile există, numai că ele nu sunt curente. El nu poate veni, cum a venit în 2020, să ne blocheze conturile.

Datoriile, în ansamblul lor, sunt un fenomen normal. Numai că ele sunt eșalonate, trebuie să plătim în fiecare lună, avem un calendar, în unele luni plătim 15.000 de lei, în altele 3 milioane de lei”, a declarat Nicușor Dan la un post TV.

Pun mână de la mână pentru Primăria Capitalei. Cine sunt afaceriștii controversați care îi pregătesc lui Nicușor Dan sediul de campanie, o fostă ambasadă din Dorobanți

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri