Florin Piersic, vizită surpriză pe patul de spital. Care este starea actorului și când va fi externat

Florin Piersic a avut parte de o vizită neașteptată la spital! 

Premierul Marcel Ciolacu și Ministrul Sănătății Alexandru Rafila au mers să îl vadă pe marele actor după ce acesta a ieșit din operație!

Alexandru Rafila s-a prezentat duminică la Spitalul Foișor, unde este internat Florin Piersic, actorul, însă tot în aceeași zi, Marcel Ciolacu, premierul României, a vizitat și el spitalul pentru a-l vedea pe actor.

„Nu am date noi despre starea lui Florin Piersic. Când avem, spunem. Deocamdată discutăm de stabilizarea pacientului”, a spus Rafila la intrarea în spital.

Managerul interimar al Spitalului Foișor, Șerban Dragosloveanu, a comunicat sâmbătă că starea generală a lui Florin Piersic s-a îmbunătățit.

Actorul a fost cooperant și a reușit să se ridice în picioare după mai multe săptămâni.

Florin Piersic arată o îmbunătățire, iar starea sa generală s-a ameliorat.

Procesul de mobilizare activă a pacientului a început, acesta fiind cooperant și reușind să se ridice în picioare după mai multe săptămâni, conform unui comunicat semnat de Șerban Dragosloveanu, managerul interimar al Spitalului Foișor.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/ indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale.

A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni”, potrivit informațiilor transmise într-un comunicat semnat de managerul interimar al Spitalului Foișor, As. Univ. Dr. Dragosloveanu Șerban.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri