Doliu în lumea sportului. Un fotbalist legendar al naționalei a decedat

Fotbalul mondial este în doliu după vestea tragică a dispariției unui fotbalist legendă al naționalei Argentinei. Fabian Cancelarich, unul dintre portarii de marcă ai Argentinei la Cupa Mondială din 1990, desfășurată în Italia, a încetat din viață marți, la vârsta de 58 de ani, după ce a suferit un stop cardiac. Cancelarich îndeplinea funcția de antrenor pentru portari la clubul Ferro Carril Oeste în momentul tragicului incident.

Fabian Cancelarich a murit

Anunțul despre decesul lui Cancelarich a fost făcut de surse din cadrul clubului Ferro Carril Oeste, citate de EFE. Clubul a transmis un mesaj de profundă tristețe și regrete, menționând contribuția semnificativă a lui Fabian Cancelarich, care a fost vicecampion mondial cu echipa Argentinei în 1990 și a fost portarul echipei Ferro Carril Oeste între 1986 și 1999.

Potrivit informațiilor furnizate de clubul argentinian, Cancelarich a suferit stopul cardiac în timpul antrenamentelor matinale și a fost transportat de urgență la Spitalul General din Agudos Carlos Durand din Buenos Aires, unde, din păcate, a decedat.

Cine a fost Fabian Cancelarich

Fabian Cancelarich și-a început cariera profesionistă la echipa ˜Expreso Oeste și a atras atenția antrenorului legendar al selecționatei Argentinei la Cupa Mondială din 1986, Carlos Salvador Bilardo. A fost unul dintre portarii echipei naționale a Argentinei și la Campionatul Mondial din 1990 din Italia. Pe parcursul carierei sale, el a apărat și culorile unor cluburi precum Belgrano de Cordoba, Newells, Huracan, Talleres de Cordoba, Platense și Central Cordoba de Rosario, precum și la echipa columbiană Millonarios, înainte de a ajunge la Ferro Carril.

Asociația Argentiniană de Fotbal (AFA) și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) din Argentina au transmis, de asemenea, mesaje de condoleanțe, exprimându-și regretul profund pentru pierderea lui Fabian Cancelarich și aducând omagii memoriei sale.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri