Accident mortal în zona localității Râșnov. Impact devastator între un autobuz cu pasageri și o camionetă

Un grav accident de circulație a avut loc, în această dimineață, pe Drumul Naţional 73A, în Râșnov. O persoană a murit și alte trei au fost rănite în urma impactului dintre un autobuz de transport persoane și o camionetă. 

Potrivit ISU Brașov, în jurul orei 05:00, pompierii au fost anuntați de producerea unui accident rutier pe DN 73A, între localitățile Râșnov și Zărnești, între un autobuz în care se aflau 20 de persoane și o dubă de transport marfă în care se afla doar conducătorul auto.

În urma accidentului au rezultat 4 victime dintre care două încarcerate.

La fata locului a intervenit un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă si spumă, 4 echipaje SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

Din păcate, șoferul dubei, o persoana de sex masculin în vârstă de 26 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat.

S-a intervenit pentru descarcerarea șoferului din autobuz și pentru acordarea asistentei medicale celorlalte victime.

Două dintre victime au fost transportate la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate, de către echipajele medicale, iar cea de a treia victimă a refuzat transportul la spital, potrivit infotraficromania.ro

Vorbim de conducătorul autobuzului, o persoană de sex masculin în vârstă de 45 ani, care a fost politraumatizat și de o persoană de sex feminin în vârstă de 63 de ani, care a suferit un traumatism toracic. Ambele persoane sunt conștiente.

Traficul rutier în zonă a fost blocat complet pe durata intervenției și cercetărilor.

Foto: ISU Brașov

 

Sursa: Realitatea de Brasov

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri