Accident rutier grav în Bihor. Patru oameni au murit în urma impactului

Un grav accident rutier a avut loc marți dimineața pe DN1, în localitatea Uileacu de Criș, județul Bihor. În urma impactului devastator dintre un autoturism și un camion, patru persoane și-au pierdut viața.

Potrivit infotraficromania.ro, la ora 06:33, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, pe DN1, în localitatea Uileacu de Criș, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

Din păcate, în urma accidentului rutier, trei persoane, din autoturism, au suferit leziuni care le-au provocat decesul, la fața locului. O altă persoană a suferit diverse leziuni, dar în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, a fost declarat și decesul celei de-a patra persoane. 

Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Traficul se desfășoară alternativ, pe un singur sens, sub atenta dirijare a polițiștilor rutieri, precizează sursa citată.

Foto: ISU Bihor

La fața locului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” a mobilizat de urgență, cinci echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, Detașamentului 1 de Pompieri Oradea și Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială cu modul de descarcerare și cu o ambulanță SMURD tip B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și două echipaje al Serviciului de Ambulanță Județean.

 

Sursa: Realitatea de Bihor

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri