Dosarul generalilor. Fostul cumnat al lui Ovidiu Toma, denunț bombă la DNA! „Primadonele” erau Coldea și Toma, Dumitru Dumbravă acționa din umbră: rolul lui Mărunțiș

Se extinde ancheta în mega dosarul destructurării statului paralel. Fostul cumnat a lui Ovidiu Toma, proprietarul Cryptodata și cel care face parte din rețeaua Coldea, depune un denunț astăzi la DNA. Acesta va face dezvăluiri despre legăturile dintre fostul general SRI și Ovidiu Toma. 

Anca Alexandrescu: Sunt astazi in fata la DNA pentru ca va fi depus un nou denunt. Am vorbit despre acest lucru inca din luna februarie, atunci cand am publicat fotografiile cu dl Ovidiu Toma si cu dl. Coldea.  Dl. Coldea a stat la masa dl Toma la Dubai. Am facut toate legaturile si cu dl Bogdan Maruntis. 

Multi au spus dupa acesl incident cu Toma si Maruntis care au incercat sa imi insceneze mie si Iosefinei Pascal faptul ca noi am inventat ca ei au legaturi cu criptomonede. Am demonstrat cu nenumarate probe ca, de fapt, au legaturi. Am prezentat inregistrari si convorbiri intre ei care arata foarte clar ca lucrau cu bani la sacosa. Ieri a fost un alt om de afaceri care a depus plangere aici, la DNA, si care a prezentat schema de spalare a banilor propusa de Ovidiu Toma si Bogdan Maruntis. Ce rol au dl Dumbra si dl Cocor, si Florian Coldea in aceasta poveste? Ei au fost partenerii lor. Nu numai ca dnii Coldea si Dumbrava i-au sprijinit din umbra pe acestia in lupta pe care au avut-o cu niste parteneri externi care sunt dati in urmarire internationala pentru constituirea unei scheme Ponzi (o operațiune investițională frauduloasă ce implică plata unor profituri deosebit de mari unor investitori de pe urma unor fonduri investite de alte persoane și nu de pe urma veniturilor pe care afacerea le-a generat în realitate – n.r.), dar s-au facut si rude. Dl. Coldea i-a botezat fetita dl Bogdan Maruntis in 2020. La nunta la dl. Ovidiu Toma a participat si dl. Coldea. Dl Toma nu e nimeni altul decat ginerele lui Ioan Nicolae. Exista multe semne de intrebare in legatura cu eliberarea lui Niculae chiar cu 4 luni inainte de nunta fiicei sale cu Ovidiu Toma. Exista si marturia lui Dumitru Dragomir care a spus, miercuri seara, in direct la Realitatea PLUS, ca la nunta s-a intalnit cu dl. Coldea.

Faptul ca acesti oameni s-au ocupat cu criptomonede este deja de notorietatea. Coldea avea biroul in interiorul companiei CryptoData. Sunt nenumarate probe si audio si video si inregistrari. Dl Fisca e aici alaturi de mine. S-a decis sa depuna un denunt.

Mihai Fisca, fost cumnat Ovidiu Toma: Denuntul e facut impotriva familiei Toma si a tuturor interpusilor pe care am sa ii dau procurorilor mai departe si celor care i-au ajutat sa obtina anunite terenuri si beneficii.

Avocat Ingrid Mocanu: Referitor la increngatura acestor 2 generali, Dumbrava pare ca a actionat din umbra. Primadonele sunt Coldea si Toma. Denuta activitate elaborioasa de trafic de influenta si spalare de bani, au promis influenta pentru anumite activitati atat in instanta, cat si administrative, au impresionat pe cei doi care sunt dati in urmarire. Au promis si se pare din ce descrie dl. Fisca ca au reusit sa mute niste dosare la Galati, unde cunosc pe toata lumea. Au primit banii la sacosa. Cad i-au cunoscut pe Toma si pe Maruntis au hotarat sa faca aceasta firma.

Sursa: realitatea.net

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri