Gabriela Firea: Actualul primar general nu spune adevărul și voi demonta asta!

Gabriela Firea a declarat că actualul primar general nu spune adevărul și că va demonta afirmațiile acestuia. Ea a subliniat că înființarea companiilor municipale, inspirate de modelul holdingului de la Viena, nu a dus la excluderea celorlalți antreprenori și nici la pierderea încrederii sectorului privat în relația cu primăria. Firea susține că aceste companii au fost create pentru a eficientiza serviciile publice și pentru a oferi o alternativă viabilă în colaborarea cu sectorul privat, contrar afirmațiilor critice.
 
”Actualul primar general nu spune adevărul și voi demonta asta! Înființarea companiile municipale, pe modelul holdingului de la Viena, nu a însemnat excluderea celorlalți antreprenori și nici pierderea încrederii privaților în relația cu primăria.
Primăria Capitalei a fost și va mereu va fi deschisă colaborării cu antreprenorii și companiile private! Este o temă falsă cea pe care o induce actualul primar generală că în mandatul meu firmele private nu au lucrat cu Municipalitatea!
Mai mult, în actualul mandat Primăria Capitalei s-a judecat cu privații și nu a vrut să plătească lucrările executate. Este cazul modernizării șoselei Fabrica de Glucoză unde constructorul a câștigat în instanță fiecare leuț pe care actualul primar nu a vrut să-l achite.
Acestea sunt principalele lucrările de infrastructură și investiții finalizate în mandatul meu cu ajutorul companiilor private:
– Stația de epurare Glina și reabilitarea Casetei Dâmbovița,
– Spitalul de Copii Dr. Victor Gomoiu,
– Ambulatoriul Integrat al Spitalului de Copii Dr. Victor Gomoiu,
– Spitalul de Ortopedie Foișor,
– Corpul nou de clădire al Spitalului de Reumatologie Ion Stoia
– Modernizarea, reabilitarea și dotarea celor 19 spitale,
– Pasajul Sudului,
– Pasajul Nicolae Grigorescu,
– Podul Ciurel – Nodul Virtuții,
– Supralărgire șoseaua Fabrica de Glucoză,
– Reabilitarea sistemului rutier și a căii de rulare a tramvaiului pe bulevardul Liviu Rebreanu,
– Reabilitarea sistemului rutier și a căii de rulare a tramvaiului pe șoseaua Iancului și Pantelimon,
– Park&Ride Pantelimon,
– Amenajare circuit turistic pe lacurile Floreasca-Tei,
– Consolidarea Arcului de Triumf,
– Consolidarea Teatrului Evreiesc de stat,
– Consolidarea sediului Primăriei Municipiului București,
– Consolidarea fostului sediu al Primăriei Sectorului 5 de pe Bulevardul Regina Elisabeta,
– Acordul cadru pentru reparația străzilor și bulevardelor
Toate aceste lucrări sunt dovezi palpabile că am lucrat foarte bine cu toți antreprenorii! Și că voi lucra în continuare, dacă voi ajunge din nou primarul general al Capitalei.
Marile lucrări de infrastructură și investiții pot fi făcute doar cu ajutorul companiilor private, românești și străine, cu expertiză în domeniu, în urma unor licitații naționale și internaționale, așa cum am făcut în mandatul meu!
Companiile municipale au fost înființate pentru a realiza rapid lucrările de mai mici dimensiuni, de întreținere și mentenanță, nu pentru a elimina privații, așa cum s-a spus în mod fals! Așa a fost în mandatul trecut și așa va fi și în cel viitor!” a scris candidatul PSD la Primăria Capitalei pe Facebook.
 
Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002

Sursa: Realitatea Din PSD

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri