Gabriela Firea: Construim un nou drum care leagă Sectorul 5 de restul Capitalei și modernizăm ieșirile din sudul orașului!

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a anunțat construcția unui nou drum care va lega Sectorul 5 de restul Capitalei, alături de modernizarea ieșirilor din sudul orașului. Aceste proiecte fac parte dintr-o serie de soluții menite să reducă traficul intens din București. Firea a subliniat că, prin colaborarea dintre primarul general și primarii de sectoare, infrastructura rutieră a orașului poate fi modernizată în mod semnificativ, aducând astfel beneficii considerabile pentru locuitorii Capitalei.
 
”Construim un nou drum care leagă Sectorul 5 de restul Capitalei și modernizăm ieșirile din sudul orașului! Sunt o parte dintre soluțiile pe care le avem pentru traficul de coșmar din București. Împreună, primarul general și primarii de sectoare, pot moderniza definitiv infrastructura rutieră a orașului.
Colaborarea dintre primarul general și primarii de sectoare este esențială! Îl asigur pe colegul meu Adrian Vigheciu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, că facem Echipă pentru București!
În programul de guvernare locală 2024-2028, avem câteva proiecte clare:
Supralărgire Șoseaua Măgurele, zona aflată în administrarea PMB, la patru benzi de circulație, față de două cât are în prezent. (PMB + Primăria Sectorului 5)
Supralărgire Şoseaua Alexandriei la șase benzi de circulație și stingerea conflictului cu linia tramvaiul 32, care traversează intersecția. (PMB + Primăria Sectorului 5)
Construire alternativă de trafic la Șoseaua Antiaeriană, prin crearea unui bulevard cu patru benzi de circulație între Str. Brasov și Șoseaua Alexandriei (PMB + Primăria Sectorului 5)
Le-am lăsat proiecte la cheie, la finalul mandatului în 2020. Sunt tot pe hârtie și după patru ani.
Ne întoarcem la primărie ca să ne apucăm de treabă!” a declarat Firea.
 
Partidul Social Democrat – Organizația Mun. București CMF 21240002

Sursa: Realitatea Din PSD

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri