Florin Piersic a fost externat din spital

După ce a trecut prin momente extrem de dificile, actorul legendar a demonstrat o dorință puternică de a reveni la pasiunea sa de o viață: teatrul.

Actorul Florin Piersic a scăpat de calvarul plimbărilor prin spitale. După aproape 3 săptămâni de suferință, marele artist și-a revenit complet. Medicii spun că este cooperant, se simte bine și se poate deplasa, fără ajutor, pe distanțe scurte. 

Florin Piersic, mesaj în exclusivitate pentru Realitatea PLUS: „Aștept cu nerăbdare să revin pe scenă”

„În dimineața zilei de 03.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”. Evoluția pacientului este favorabilă, acesta este conștient, cooperant, se mobilizează singur pe distanțe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale. În perioada următoare, domnul Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare”, se arată în comunicatul Spitalului Foișor. 

Florin Piersic așteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă. Medicii de la Spitalul de Ortopedie Foișor au oferit detalii despre evoluția stării sale de sănătate. După ce a trecut prin momente extrem de dificile, actorul legendar a demonstrat o dorință puternică de a reveni la pasiunea sa de o viață: teatrul.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri