Dominic Fritz: „O să îmi asum o candidatură pentru preşedinţia USR la următorul congres”

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a afirmat luni 10 iunie, că va candida la conducerea USR după demisia lui Cătălin Drulă. Fritz a câștigat al doilea mandat în Timișoara susținut de Alianța Dreapta Unită.

„O să îmi asum o candidatură pentru preşedinţia USR la următorul congres. Voi propune un nou birou naţional, o nouă conducere colectivă a acestui partid, cu mine ca preşedinte, şi dacă voi primi susţinerea pentru această misiune grea, dar frumoasă, o voi accepta”, a declarat Fritz într-o conferinţă de presă.

 
 

Reacţia sa vine după ce liderul formaţiunii, Cătălin Drulă, a anunţat că va convoca alegeri pentru conducerea partidului în urma rezultatelor de la alegeri „sub aşteptări”.

„Vedem foarte clar că, de fapt, această coaliţie a fost respinsă de o majoritate de români. PSD-PNL la europarlamentare au primit mai puţin decât 50% din voturi. Este evident că românii caută o alternativă la PSD şi este evident că, doar cu ajutorul PNL, PSD poate guverna. Tocmai de aceea cazul lui Alin Nica trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toţi oamenii de dreapta din România. Aici a fost un autogol al celor din PNL”, a mai spus Fritz.

 
 
 

Sursa: Realitatea Din USR

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri