Ciprian Ciucu, replică dură pentru Nicușor Dan: ”Eu n-am văzut până acum, în ultimii 4 ani, de la Primăria Generală, niciun proiect nou. Pentru ce vrea bani?”

Ciprian Ciucu (PNL), primarul reales al Sectorului 6, reacționează la anunțul primarului general Nicușor Dan referitor la referendumurile locale pe care le dorește. Nicușor Dan vrea mai mulți bani pentru Primăria Generală și mai puțini pentru primăriile de sector, dar și competența exclusivă în emiterea documentațiilor de urbanism. Ciucu denunță haosul birocratic din domeniul urbanismului și îl acuză pe primarul general că nu a început niciun proiect în patru ani de mandat.

„Foarte multe lucruri le-am făcut din bani europeni pe care i-a atras. Eu n-am văzut până acum, în ultimii 4 ani, de la Primăria Generală, niciun proiect nou. Pentru ce vrea bani? Adică nici măcar nu a putut să finalizeze proiectele vechi, în afară de ce s-a întâmplat la Doamna Ghica. În ceea ce privește ideea cu autorizațiile, cum adică doar primarul general să dea autorizațiile? Ok, nu am nici cu asta niciun fel de problemă, dar sunt întârzieri foarte mari. Întâi îți pui ordine în propriul serviciu de urbanism, vii cu un PUG (Plan Urbanistic General n.r.) pe masă, pui ordine în urbanism, nu mai întârzâi cu anii inclusiv proiecte publice, cum au fost în Sectorul 6 cel puțin 10, după care te apuci să vorbești despre ideea că doar Primăria Generală să poată să emită certificate de urbanism sau autorizații de construire”, a declarat Ciprian Ciucu, într-o intervenție telefonică la Antena 3 CNN.

 

Sursa: Realitatea Din PNL

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele știri